Megfőzzük Almádit? Szezonnyitó!


2025.05.13 - Balatonica
fakanál művészet

Egy nap (május 24.) – két helyszín (Kerekes Pince, Három Majom Bisztró). Rengeteg íz, zene, spritz és nyárindító hangulat! Itt a jóidő, főzzük meg együtt Almádit!




Balatonalmádi séfjei és vendéglátással foglalkozó szakemberei hisznek a kiváló alapanyagokban, a technológia fontosságában, a színvonalas gasztronómiában. Május 24-én bizonyságot tesznek erről, és mindannyiótokat szeretettel vendégül látnak.

 

1. FELVONÁS – Kerekes Pince (12:00-tól): Chill & Grill & Spritz

12:00–15:00: Kamadoban grillezett ételek Tornyos BBQ elnök úrral & Kocsis Bálint mesterszakáccsal. 

Oké, és mi lesz még?

> Ivácson Attila sajtos pirítósa a Szabó pékség kenyeréből, friss leveles salátával

> Érlelt marha hátszín steak, zöld spárgával, zellerrel, citrombors mártással

> Egészben sült sertés csülök, bajor káposztával, fokhagymás tejfölös fóliás burgonyával

> 13 órától 15 óráig Halász Bence bártender keveri Nektek a legfrissítőbb spritzeket – Hugo | Aperol | Limoncello Spritz 

> 12:00–17:00: DJ Titz pörgeti a nyári alapokat

 

2. FELVONÁS – Három Majom Bisztró (16:00-tól): Beavatás & BBQ

> 16:00-18:00: Kézműveskedés kicsiknek & nagyoknak Seller Orsival, balatoni vitorlás témában 

> 17 órától egészen 21 óráig Vulcanus társasági grillen készülnek a jobbnál jobb harapnivalók, Árvai Anita alias Veganeeta segítségével

> Indian style pulled pork szendvics, Ivácson Attila házi sajtjával a Szabó pékség kenyerében

> Smashed burger grill burgonyával

> Sült zöldségekkel és rukkolával töltött sült tortilla, 3 Majom vegán szósszal a la Veganeeta

> 17:00-tól Streit Kriszti is megédesít minket:  Epres-vaníliás tejberizs monodesszert / Macaron / Somlói galuska 

> 20:00-tól: DJ Galler zárja az estét egy laza bulival

 

 

Forrás: hellobalaton, Fotó: pixabay

KAPCSOLÓDÓ

>> III. Balaton Vadgasztro Csopakon

>> Tavaszi és pünkösdi portanyitogató a Zala-völgyben